Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی آقامحمدی،عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  امروز در آیین بزرگداشت سردار شهید «علی خوش لفظ» ضمن گرامیداشت یاد شهید «خوش لفظ» با اشاره به تقریظ امام خامنه ای (مد ظله العالی) بر کتاب «وقتی مهتاب گم شد»، اظهار داشت: در تقریظ این کتاب که روایتی از شهید «خوش لفظ» است، امام بزرگوار بچه‌های همدان را بچه‌های عشق و صفا و اخلاص، مران بزرگ بی ادعا، یاران حسین(ع)، یاوران دین خدا و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می‌داند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از سردار «حمید حسام» برای نگارش کتاب «وقتی مهتاب گم شد»، عنوان کرد: رهبر انقلاب به این تقریظ اکتفا نمی‌کند و مجدد درباره نگارش کتاب می‌فرمایند که «آنچه بر کتاب نوشتم کم است و لطف این نگارش بیش از اینها است».

همرزم شهید «خوش لفظ» با اشاره به محتوای کتاب با بیان اینکه شهید «خوش لفظ» گمشده ای بود که او را نشناختیم، گفت: در این کتاب تمامی فراز و فرودهای شخصیتی این شهید بزرگوار از ابتدای نوجوانی تا ورود به جریان انقلاب به خوبی بازگو شده ولی با این وجود ما این شهید را به خوبی نشناختیم و امروز نیز افرادی شبیه ایشان هستند که اصلا آنها را نمی‌شناسیم.

وی ضمن توصیه به آحاد جامعه برای مطالعه کتاب «وقتی مهتاب گم شد»، تصریح کرد: با اطمینان خاطر می‌توانم بگویم شهید «خوش ‌لفظ» نزد خداوند آبرو دارد و به واسطه این آبرو خداوند هر آنچه از شهید بخواهید برای شما برآورده به خیر می‌کند بنابراین هر نذری دارید به او اختصاص داده و نذر مطالعه کتابش را راه بیندازید که به طور قطع نتیجه خواهید گرفت.

آقامحمدی با تاکید بر معرفی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» به نسل جوان و قرار دادن آن به عنوان کتب درسی اضافه کرد: این کتاب یک شرح مثنوی است که نیاز به عمیق شدن دارد و باید به نسل جوان معرفی شود.

وی با تبیین ویژگی‌های شخصیتی شهید «خوش لفظ» بیان داشت: این شهید گرامی در دوران نوجوانی با دستکاری در شناسنامه خود وارد جبهه‌های نبرد شد و با شهیدان بزرگی همچون شهید حاجی بابایی، شهسواری، سردارن همدانی، شادمانی و حاج احمد متوسلیان آشنا و در مدت کوتاهی سر از خرمشهر در آورد و در کنار شهید حسن باقری نقش‌آفرینی کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز اینکه شهید «خوش لفظ» مرد بزرگ و کم‌نظیری بود، گفت: ایشان یک شهید زنده بود و با وجود آنکه 11 بار مجروح و شیمیایی شده بود و مجروحیت بدنی سخت داشت که ذره ذره وجودش را فراگرفته بود اما تا آخرین لحظه بر روی پای خود ایستاده بود و با وجود اینکه به ایشان گفته شده بود که نباید سوار خودرو شود برای آنکه ریالی از بیت‌المال استفاده نکند سوار پیکان شخصی‌اش می‌شد و به بیمارستان می‌رفت وهیچ شکایتی هم نداشت.

وی ادامه داد: یک هفته قبل از شهادت این شهید والامقام به عیادتش رفتم؛ به سختی صحبت می کرد که من از ایشان خواهش کردم شما نزد خداوند آبرو دارید و ازخداوند بخواه تا شما را شفا دهد اما ایشان گفتند که باید بروم.

آقامحمدی شهید «خوش لفظ» را انسانی راستگو، شجاع، جوانمرد، بخشنده، عابد، اهل تفکر و نماز شب معرفی کرد و افزود: ایشان اهل قناعت بود و هیچگاه سربار دیگران نبود و همواره با توکل بر خدا امورات را به خدا واگذار می‌کرد و بسیار خوش اخلاق، خوش سیرت، خوش راز، خوش روزی، خوش‌بین ، خوش امتحان ، خوش گریه ، خوش خنده ، خوش زخم و در تعبد نمونه نداشت.

وی در خصوص دیگر ویژگی‌های شخصیتی شهید خوش لفظ بیان داشت: این شهید والامقام اهل رفاقت بود به طوری که 800 رفیق او شهید شدند که با 90 نفر از آنان عقد برادری بسته بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شهید «خوش لفظ» اهل ترحم بود و همواره بر حضرت اباعبدالله (ع) می‌گریست، گفت: امروز باید همه این دعا را از خداوند مسئلت کنیم تا شهادت را نصیب ما کند و از راه شهدا جدا نشویم.

وی با بیان اینکه باید در وصف شهید «خوش لفظ» روضه امام سجاد(ع) را خواند، خاطرنشان کرد: شهید «خوش لفظ» همچون امام سجاد(ع) چگونگی سر بریدن همرزمان را در جبهه‌های جنگ دید و بدن‌های پاره پاره شهدا را جمع و دفن کرد.

آقامحمدی یادآورشد: شهید «خوش‌لفظ» در تمام مدت عمرش عشق به شهادت داشت و در نهایت به آرزوی خود رسید.

انتهای پیام/خ

خوش لفظ مردی بزرگ و کم نظیر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید

«کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» و «رودبارِ اَلَموت»، به تازگی منتشر شده‌اند.

 به گزارش ایسنا، کتاب‌های یادشده که به تازگی در انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) منتشر شده‌اند در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.


انتشار شرح و معرفی «کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» در دو جلد، به‌کوشش فرشته مجیدی و زیر نظر سیدعلی آل‌داود در ١٢١٣ صفحه، با شمارگان ٧٠٠ نسخه و به‌بهای یک‌میلیون و ٢۴٠هزار تومان، نشر یافته است.


«سیدعلی آل‌داود»، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و ناظر این اثر، در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب آورده است: «از زمان تأسیس و شروع به کار مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی در ١٣۶٢ تاکنون که نزدیک به چهل سال است مجموعه‌ها و کتابخانه‌های نفیس متعدد به این مرکز اهدا شده و با جرات می‌توان ادعا کرد حداقل در کشور ما تاکنون چنین حجمی از اهدا و با این تعداد زیاد اهداکننده بی‌سابقه است. در مدت زمان نزدیک به چهل سال ١٧٣ مجموعه به کتابخانه دائرة‌المعارف اهدا شده و اهداکنندگان عموماً از افراد صاحب‌نام و دانشمندان و نام‌آوران عرصه‌های مختلف بوده‌اند و بیشتر آنان در زمان حیات خود مبادرت به اهدا و انتقال کتاب‌های خود به کتابخانۀ مرکز کرده‌اند. افتخاری بزرگ برای دائرة‌المعارف و مسئولان و مدیران آنجاست که توانسته‌اند در مدت چند دهۀ کوتاه اعتماد عمومی اکثر دانشمندان نامور مملکت را جلب نمایند.»


همچنین مجموعۀ ‌مقالاتی دربارۀ «رودبارِ اَلَموت» تألیف عنایت‌الله مجیدی و به‌کوشش زهرا سیفی در ۴۶۴ صفحه، با شمارگان ٣٠٠ نسخه و به‌بهای ۴٨۵ هزار تومان منتشر شده است.


«عنایت‌الله مجیدی»، رئیس کتابخانه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در بخشی از پیشگفتار خود بر این اثر آورده است: «چندی پیش از این، مجموعه‌ای از مقاله‌های این بنده با نام الموت‌‎نامه انتشار یافت و مورد استقبال علاقمندان واقع شد. گویی آن نوشته‌های ناچیز برای پژوهشگرانی که در موضوعات مربوط به منطقۀ رودبار الموت و سرزمین تاریخی قزوین، به تحقیق مشغولند به کار آمده و مفید بوده است. گذشته از اینها، حقیقت این است که برای شخص خودم، که به تاریخ و فرهنگ آن منطقه عشق می‌ورزم، نوشتن، تصحیح و توضیح بر هر یک از این یادداشتها به نوبه خود لذت بخش بوده است، زیرا آنها را برای تألیف یک اثر مستقل و جامع در تاریخ و فرهنگ آن منطقه تا حدی ضرور می‌دیدم.»
 

 غرفه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در مصلای امام خمینی، شبستان، راهروی ٢٢، غرفه ۵٣٠ واقع است.
 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جشن بزرگ دختر ماه در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود
  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • برگزاری جشن بزرگ مروارید‌های ایران در اشکذر
  • سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد
  • قالیباف: سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • تداوم عملیات اجرایی طرح آبرسانی شهید شبان ارومیه
  • دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی
  • حضور غایب بزرگ پارسال در نمایشگاه کتاب امسال
  • پیکر یک شهید گمنام در فاتب آرام گرفت